Hoofddorp: Eén gewonde bij aanrijding met vier voertuigen

Hoofddorp, 21 november – Bij een ongeval met vier voertuigen is woensdagavond één gewonde gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks zes uur op de N201 toen er een aanrijding gebeurde tussen drie personenwagens en een bus van Connexxion. Vermoedelijk is de lange rij wachtende auto’s voor het verkeerslicht van de van Heuven Goedhartlaan niet opgevallen.

Het ambulancepersoneel heeft twee personen nagekeken, waarvan er één voor verdere zorg naar het ziekenhuis is vervoerd. De brandweer heeft geassisteerd met het veiligstellen van de voertuigen. Eén van de voertuigen kwam rechtstreeks uit de garage, deze had 11 km op de teller staan, hij is vermoedelijk total-loss. Alle voertuigen moesten versleept worden. Tijdens de afhandeling van het ongeval waren twee rijstroken afgesloten.

De ambulance die het slachtoffer vervoerde, kwam na de aanrijding nog vast te zitten in de middenberm, de brandweer heeft de ambulance uit de bagger gesleept.

Fotografie: Eric van Lieshout.

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Eén gewonde bij aanrijding met vier voertuigen”

  1. ietwietwaait

    Sinds er in het voorjaar een aantal weken in de stuurkast van deze verkeerslichten is ‘geknutseld’ door de provincie, staat hier dagelijks een lange rij wachtenden. Ook de combinatie met het 50 meter om de hoek gelegen verkeerslicht met de kruisweg en van Heuven Goedhartlaan is sinds die tijd dramatisch en regelmatig verstoppen beide kruisingen doordat zich teveel verkeer ophoopt voor te lang rood staande lichten.

    Vanuit de richting Heemstede komend is door de flauwe bocht naar links net voor de kruising het overzicht op de rij wachtenden slecht, en dan staat alles ineens voor je stil. Vervolgens kun je een rondje of vijf afwachten voor je eindelijk eens Hoofddorp in kunt om meteen om de hoek weer stil te staan.

    Diegene die hier heeft zitten knutselen in die regelkast had er beter af kunnen blijven, voor die tijd liep alles netjes door. nu is het drama.

Reacties zijn gesloten.